Sähkömaastopyöräily on loistava tapa tutustua Hailuodon ainutlaatuiseen luontoon! Halusitpa sitten katsella maisemia tai tykittää pitkin polkuja, kalustollamme se onnistuu. Sähköavustus antaa vasta-alkajallekin mahtavasti lisävoimaa ylämäkiin ja pitemmille retkille. Pyöriemme leveämmät renkaat kantavat hiekkarannoilla ja antavat pitoa metsäpoluille. Lähde liikkeelle Luotoon!

Vuokraa pyörät täältä    Tutustu retkiin

test1

Tuotteemme

 

Kalustonamme on laadukkaat Trek-sähkömaastopyörät leveämmillä renkailla. Neljästä eri runkokoosta löytyy sopiva monen kokoiselle ja ikäiselle pyöräilijälle. Perheen pienimmät kulkevat kahden istuttavassa ja jousitetussa lapsikärryssä.

Omatoimiseen retkeilyyn on varattavissa neljän, kahdeksan ja 12 tunnin vuokra-aika. Muut vaihtoehdot ovat sovittavissa. Ole rohkeasti yhteydessä! Neljässä tunnissa ehtii hyvin nauttia luonnon rauhasta, nähdä monenlaista maisemaa ja käydä vaikka makkaranpaistossa. Koko päivän pyörävuokra mahdollistaa koko saaren koluamisen aina Huikusta Marjaniemeen saakka.

Ohjatuilla pyöräretkillä pääset tutustumaan Hailuodon kansallismaisemiin paikallisen oppaan johdolla. Retket kestävät noin kaksi tuntia ja niille voi ilmoittautua yksin tai isommalla porukalla. 

Ryhmille räätälöimme juuri toiveidenne mukaisen retken.

Vuokraa pyörät täältä

Tutustu retkiin

Nauti Hailuodon ainutlaatuisesta luonnosta

 

  • Polje meren rannalta erämaajärvelle tai metsän halki Hyypänmäen upeisiin maisemiin.
  • Hailuodossa on paljon helppokulkuista mäntykangasta, jonka ristiin rastiin säikeilevät neulaspolut tarjoavat hienon pyöräilyreitistön.
  • Siellä täällä Hailuodolle ominaiset kuohuhiekat haastavat pyöräilijän.
  • Jäkäläkankaat ovat osa Hailuodon kansallismaisemaa.
  • Hyypänmäki hienoine polkuineen ja jyrkkine laskuineen tarjoaa haastetta pyöräilijälle. Hyypän upeissa maisemissa voit pysähtyä, vaikka Pakopirtinrotkolla jonne Isonvihan aikaan paikalliset pakenivat vainoajia.
  • Tee päiväretki Keskiniemen pookille. Pyöräile läpi kauniin mäntymetsän ja vietä perillä evästauko meren rannalla.
  • Polje läpi Marjaniemen kalastajakylän ja vieraile Marjaniemen majakalla.

Yhteistyössä

contact

 

 

 

Ota meihin yhteyttä:

 

LuotoRent
sakari@luotorent.fi
040 860 1363